Fondue & grill - Soepbar

Fondue

Het verhaal begon in 2003. Ik werkte reeds 15 jaar in de slagerij bij mijn ouders en er mocht wel een uitdaging bij. Ofwel kon ik de slagerij overnemen ofwel zelf iets ondernemen. Het werd het tweede.

Een droom kwam uit: een eigen fondue- en grillrestaurant beginnen op basis van mijn kennis.

Aangezien mijn ouders nog niet aan stoppen dachten verdeelde ik mezelf zes jaar lang tussen de slagerij en het restaurant.

Het idee bleef in beide zaken hetzelfde: kwaliteit voorop!

Grill : specialiteit - cote a los

Hier komt een echte passie naar boven !

Het grillen op een barbecue met houtskool , gas of lavasteen.........het bestaat al zolang. Ik ben er dan ook volledig in opgegroeid.

Alleen het creatief bezig zijn en altijd iets nieuws willen creëren met een mals stuk vlees of vis is geëvolueerd.

Aangezien kwaliteit ons uithangbord is, hopen wij dat we jullie kunnen verleiden tot oergezellige momenten want

' Gezelligheid is een kracht '

Smakelijk!

Soep & Lunch

2009 werd opnieuw een jaar met een nieuwe uitdaging. Mijn ouders zetten de slagerij stop waar ik tijdens de week de combinatie maakte met ons fondue & grillrestaurant - wat nu gaan doen tijdens de week?

Het werken met studenten bracht mij op ideeën. Tips om een soepbar te openen nam ik volledig ter harte.

Evenwel was het moeilijk om het pad te effenen , maar mede door ons doorzettingsvermogen evolueerde dit tot een echte soepbusiness ...keuze tussen soeplunch met belegd brood of een hoofdgerecht , afhalen van soep of onze soepronde

Hierbij komt 'het creatief bezig zijn' weer boven ! Een blik op onze soepkaart is een aanrader !

 

 

Wij maken gebruik van cookies

De website van Deverleyding maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info