BBQ Popup

De Verleyding on fire!

Na enkele geslaagde edities van ons jaarlijks bbq-event , willen we dit jaar nog een stapje verder gaan.

Niet 1 weekend maar een hele maand grillen in onze tuin : onze bbq pop up is geboren!

En dit van 2 aug tot/met 31 aug...

 

Voor deze pop up passen we tijdelijk onze openingsuren aan.nl:

woe ( 11u30) 

dond ( 11u30 en 18u30 )

vrijd ( 11u30 en 18u30 )

zat ( 11u30 )

 

De fondue en soep schuiven we even aan de kant maar vanaf september  schakelen we terug over naar onze gekende  soep & lunch en fondue & grill formule.

 

Dit staat alvast op de planning:

2 & 3 aug: openingsweekend met welkomsthapjes

17 & 18 aug: 4e bbq-en tuinevent.Volledige bbq menu met muzikale omkadering van het duo Graffitti ( reservatie noodzakelijk - zie event apart )

 Vanaf woe 26 aug: afsluitweek met een springkasteel en ijsje voor de kinderen

 

Hopelijk tot in augustus

het team van de Verleyding

 

Volg ons ook op Facebook waar je nog meer info te weten kan komen over ons barbeque event.

Aangepaste menukaart

Starters

Paleta iberico ‘pata negra’

€  16,00

Tapasbord (2 soorten kaas-tapenade-zongedroogde tomaat-gedroogde ham)

€  18,00

Gegrild breydelspek

€  10,00

Bouchot mosselen (paprika-gember-citroengras)

€  18,00

Gegrilde groenten (courgette-aubergine-paprika-tomaat-humus)

€  16,00

 

Gerechten met brood

Hamburger-tartaar van het huis

        €   9,50

Ovenkoek met gegrilde breydelham

        €   9,50

Slaatje van het huis met gegrilde scampi’s – 6 of 10                        € 17,00    - € 22,00

 

Supplement groentjes + € 3,00  supplement frietjes + € 3,00 

 

 

Gerechten met frietjes

Steak wit-blauw ras

€  21,00

Entrecote wit-blauw ras

€  22,00

Côte à l’os   wit-blauw

€  52,00

(2 pers)       Ierse

€  55,00

                     Holstein

€  58,00

                     West Vlaams rood

€  64,00

Iberico rack-groene asperge-trostomaat

€  28,00

Sausen: pepersaus, champignonsaus, sjalottensaus

€    2,00

 

Gegrilde gamba’s (9) met gember-limoenboter en groene kruiden

€  27,00

Zeebaars op vel-ratatouille van zuiderse groenten

€  26,00

Deze gerechten worden opgediend met couscoussalade, fris slaatje en verse mayonaise.

Supplement: gegrilde slaharten-mosterdvinaigrette + € 2,00

 

Desserts

Dame Blanche-warme chocoladesaus

€  8,00

Aardbeiensoepje-rode vruchten-munt-vanille

€  8,00

Cheesecake-blauwe bes-limoen

€  7,00

Trio van sorbet

€  8,00

 

Wij maken gebruik van cookies

De website van Deverleyding maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info