Fondue & grill - Soepbar ( gesloten op 22 ,23 en 24 febr )

Fondue ( open op donderdag 14 febr )

Het verhaal begon in 2003. Ik werkte reeds 15 jaar in de slagerij bij mijn ouders en er mocht wel een uitdaging bij. Ofwel kon ik de slagerij overnemen ofwel zelf iets ondernemen. Het werd het tweede.

Een droom kwam uit: een eigen fondue- en grillrestaurant beginnen op basis van mijn kennis.

Aangezien mijn ouders nog niet aan stoppen dachten verdeelde ik mezelf zes jaar lang tussen de slagerij en het restaurant.

Het idee bleef in beide zaken hetzelfde: kwaliteit voorop!

Grill : specialiteit - cote a los ( open op donderdag 14 febr )

Eigenlijk is het concept vrij simpel! Reeds in 'de jaren stilletjes' verzamelden mensen rond een zelf aangestoken vuurtje. Zoveel jaren later is het principe nog altijd hetzelfde gebleven: Gezelligheid geeft kracht!

Alleen het creatief bezig zijn en altijd iets nieuws willen creëren met een mals stuk vlees of vis is geëvolueerd.

Aangezien dit ons uithangbord is, hopen wij dat we jullie kunnen verleiden tot oergezellige momenten.

Smakelijk!

Soepbar

2009 werd opnieuw een jaar met een nieuwe uitdaging. Mijn ouders zetten de slagerij stop - wat nu gaan doen tijdens de week?

Het werken met studenten bracht mij op ideeën. Tips om een soepbar te openen, thuis of op verplaatsing, nam ik volledig ter harte. Evenwel was het moeilijk om het pad te effenen. Reacties als: ' een tasse soepe, ga je daarmee genoeg hebben?' en 'Torhout is Gent of leuven niet' bleven niet lang uit.

Ondertussen ben ik blij met ons doorzettingsvermogen en heeft Torhout er een (soep)pionier erbij. Hierbij komt 'het creatief bezig zijn' weer boven! Een blik op onze soepkaart is een aanrader.