FORMULES

Fondue

Het verhaal begon in 2003. Ik werkte reeds 15 jaar in de slagerij bij mijn ouders en er mocht wel een uitdaging bij. Ofwel kon ik de slagerij overnemen ofwel horeca. Het werd het tweede.

Een droom kwam uit: een eigen fondue- en grillrestaurant beginnen op basis van mijn kennis.

Aangezien mijn ouders nog niet aan stoppen dachten verdeelde ik mezelf zes jaar lang tussen de slagerij en het restaurant.

Het idee bleef in beide zaken hetzelfde: kwaliteit voorop!

Grill : specialiteit côte a l'os

Hier komt een echte passie naar boven !

Het grillen op een barbecue met houtskool , gas of lavasteen.........het bestaat al zolang!

Alleen het creatief bezig zijn met een stuk vlees , vis of veggie is geëvolueerd.

Côte à l'os is  een echte delicatesse als het op een goeie manier gebakken wordt. Tegenwoordig is er een rijk aanbod van verschillende rassen.

deze geven , mede door het genetische of speciale voeding een lekkere smaak.

Al mogen we best trots zijn op ons wit - blauw ras !

Soep & Lunch

2009 werd opnieuw een jaar met een nieuwe uitdaging. Mijn ouders zetten de slagerij stop  - wat nu gaan doen tijdens de week?

Het werken met studenten bracht mij op ideeën. Tips om een soepbar te openen nam ik volledig ter harte.

De soepbar is tijdens de jaren geëvolueerd naar een echte soep & lunch.

Van maandag t/m vrijdag kun je dan ook genieten van 3 soorten lunchen : 

broodlunch - klassieke lunch - steaklunch

Op dinsdag is er ook soep & lunch ronde.

Smakelijk!

.

Wij maken gebruik van cookies

De website van Deverleyding maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info